Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na saldıran İsrail için kınama mesajı yayınladı. Güler mesajında şu ifadeleri kullandı:

"CANİCE ADIMLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENMİŞTİR"

“Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na saldıran İsrail, uluslararası hukuk kurallarını bir kez daha yok saymış ve canice adımlarına bir yenisini daha eklemiştir.

İsrail, Gazze’ye insani yardım götüren Türk vatandaşlarımızı da göz altına alarak, insanlıkla bağdaşmayan ve uluslararası hukuka aykırı tutumuna devam etmektedir. Planlı olarak soykırım yapan; çocuk, bebek, kadın demeden Filistin halkını katleden İsrail’e tüm dünya artık tepki göstermeli, müdahale etmeli ve bu katliama son vermelidir.

Gösterdiği canice tutum sebebiyle İsrail’i kınıyor; göz altına alınan Türk vatandaşlarımız başta olmak üzere insani yardım götüren herkesin serbest bırakılmasını, bölgede barış ve huzurun tesis edilmesini umut ediyorum”

CHP'li Süllü: "Eskişehirli vatandaşlarımızın yol talepleri merkezi yönetim tarafından yok sayılmaya devam ediyor"
CHP'li Süllü: "Eskişehirli vatandaşlarımızın yol talepleri merkezi yönetim tarafından yok sayılmaya devam ediyor"
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Bülten