Eskişehir'de Aydın Doğan Vakfı tarafından hayata geçirilen “Küllerinden Doğan Umut” sergisi 4 Kasım Salı günü (yarın) saat 17.00’de Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

40 YILLIK ARŞİV ESERLERİ SERGİLENECEK

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın 40 yıllık arşivinden seçilen eserlerle hazırlanan sergi ilk olarak Bursa'da başladı ve yolculuğuna 4 Kasım Salı günü Eskişehir’de devam edecek. Seçki, Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 4–28 Kasım 2025 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'na bugüne kadar 137 ülkeden 9 bin 300 sanatçı 90 binden fazla eseriyle katkı sundu. Yarışmanın arşivine ise https://sanalmuze.aydindoganvakfi.org.tr/ adresinden ulaşılabileceği aktarıldı.

Kaynak: Bülten