Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de ekipleriyle destek veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Afet İşleri, İtfaiye, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlıklarına bağlı ekiplerin, araç ve personel desteğiyle bölgede çalışmalara katıldığı bildirildi.

542810118 18414723172105566 3059099359125543171 N

Yangın söndürme çalışmalarına destek veren ekiplerin, bölgedeki koordinasyon doğrultusunda görev yaptığı öğrenildi.

destek-2

BÖLGEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı,

"Denizli Buldan’da yangınla mücadeleye destek oluyoruz!

Eskişehir'de ticari taksi yaşlı adama çarptı: Şoför şoka girdi
Eskişehir'de ticari taksi yaşlı adama çarptı: Şoför şoka girdi
İçeriği Görüntüle

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale çalışmalarına destek vermek üzere belediyemize bağlı Afet İşleri, İtfaiye, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık ile Park ve Bahçeler Dairelerimizden ekiplerimiz araç ve personel desteğiyle bölgede çalışmalarını sürdürmektedir."

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi