Eskişehir’de 19 Ekim elektrik kesintisi: Çok sayıda mahalle ve ilçe etkilenecek
Eskişehir’de 19 Ekim elektrik kesintisi: Çok sayıda mahalle ve ilçe etkilenecek
İçeriği Görüntüle

SunExpress’in XQ1456 sefer sayılı, TC-SRB tescilli Boeing 737-800 tipi uçağında yaşanan olayda, erkek bir yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine kabin ekibi kokpit ekibine bilgi verdi. Bunun üzerine kaptan pilot, kalkışı iptal ederek uçağın terminaldeki park alanına dönmesine karar verdi.

Uçak park pozisyonuna ulaştıktan sonra rahatsızlanan yolcu ve beraberindeki refakatçisi sağlık ekiplerine teslim edildi. İki yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından uçuş hazırlıkları yeniden başlatıldı.

İşlemler kapsamında uçaktaki bagajlar indirildi ve gerekli eşleştirme kontrolleri yapıldı. Yeniden yakıt ikmali de gerçekleştirildikten sonra Eskişehir-Brüksel seferi yaklaşık iki saatlik gecikmeyle yapıldı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi