Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kişi, evinde eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladıktan sonra yakındaki bir binaya çıktı. Olayın ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, şüpheli yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucunda ekipler tarafından gözaltına alındı.

Olay Kestel Mahallesi’nde meydana geldi

Olay, saat 08.30 sıralarında Kestel Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mustafa E. isimli şüpheli, evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladı.

Şüpheli daha sonra olay yerine yaklaşık 200 metre mesafedeki 5 katlı bir binanın en üst katına çıktı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Güvenlik güçleri bina çevresinde önlem alırken, şüphelinin bulunduğu yerden güvenli şekilde indirilmesi için ikna çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 saat süren görüşmelerin ardından şüpheli binadan indirildi ve gözaltına alındı.

Olay sırasında yaralanan iki kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Şüphelinin olay sırasında sosyal medya hesabından canlı yayın açtığı da belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı