Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Eskişehir Geleceğin Sesi (ESGES) Sempozyumu öncesinde, sempozyuma katılacak 17 okulun müdürleriyle sene başı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin Elçi başkanlığında yapılan toplantıda, bu yıl “Gençlerin Bakış Açısıyla Eğitim” temasıyla düzenlenecek sempozyumun hazırlıkları, planlaması ve yürütülecek çalışmalar ele alındı.

ESTÜ'de beş akademisyen profesörlük beratlarını aldı
ESTÜ'de beş akademisyen profesörlük beratlarını aldı
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, okul yöneticilerine sempozyum süreci boyunca izlenecek takvim ve yapılacak etkinlikler hakkında detaylı bilgiler verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ESGES Sempozyumu’nun öğrencilerin düşünsel gelişimine katkı sağlamayı, yenilikçi eğitim anlayışını güçlendirmeyi ve gençlerin eğitimdeki aktif rolünü artırmayı hedeflediğini vurguladı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Eskişehir Geleceğin Sesi (ESGES) Sempozyumu öncesinde, sempozyuma katılım sağlayacak 17 okulun müdürleriyle sene başı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaynak: Tuğçe Kamalı