ESGAZGenel Müdür Yardımcısı Mustafa Ceyhan, Eskişehir'de doğalgaz abonelerini önemli ölçüde ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında, ESGAZ olarak 4646 sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanunu ve ilgili Yönetmelikler çerçevesinde Eskişehir, Çifteler, Mahmudiye, Kırka, Sivrihisar, Beylikova, Alpu, Mihalıççık, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde doğal gaz dağıtım ve işletme işini yürütmekte olduklarını ifade eden Ceyhan: "Sorumluluk sahamız içerisindeki yatırım ve işletme faaliyetlerimiz, doğal gaz arz ve güvenliğinin arttırılması, vatandaşlarımızın sağlıklı, konforlu ve güvenli bir yaşam sürmesi için tüm hızımızla devam etmekteyiz" dedi.

Ön abonelik alım işlemlerine başlıyoruz
Ceyhan şöyle devam etti: "Bu kapsamda, çevreci ve doğa dostu, sağlıklı ve konforlu yakıt doğal gazı, talep eden bütün binalara dağıtım şebekemizin imkan verdiği ölçüde ulaştırmak amacıyla perşembe günü (03.03.2022) ön abonelik alım işlemlerine başlayacağız. Vatandaşlar Doğal gaz hakkında bütün başvuru ve taleplerini, www.esgaz.com.tr adresi üzerinden 7 gün 24 saat yapabilirler"