Eskişehir'de altyapı çalışması bitti, yol 2 aydır onarılmadı!
Eskişehir'de altyapı çalışması bitti, yol 2 aydır onarılmadı!
İçeriği Görüntüle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre Eskişehir’de hava çok bulutlu ve aralıklı yağışlı olacak.

Kent genelinde yağışların ağırlıklı olarak yağmur ve sağanak şeklinde görülmesi beklenirken, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ihtimali bulunuyor. Zaman zaman etkisini artırması beklenen yağışlarla birlikte yerel su baskınları ve olumsuz hava koşulları yaşanabileceği belirtildi.

Ekran Görüntüsü 2026 01 30 101158

FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji, Eskişehir ve çevresinde rüzgarın kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esebileceğini bildirirken, özellikle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don riskine dikkat çekti.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, MGM tarafından paylaşılan uyarı haritasında Eskişehir sarı kodla işaretlendi. Yetkililer, olumsuz hava koşullarına karşı sürücülerin ve vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

KUVVETLİ FIRTINA

MGM Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına beklendiğini açıkladı. Bu bölgelerde yaşayanlara ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı tedbirli olma uyarısı yapıldı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi