Bursaspor Kulüp Başkanı Enes Çelik ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, düzenlenen basın toplantısında iki takımın özel maçta karşılaşacağını aktardı.
Bursaspor Başkanı Çelik, öncelikle Bursa’da yaşanan yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hayatın devam ettiğini belirten Çelik, Eskişehirspor yönetimini ağırladıklarını, Türk futbolunun önemli ismi Eskişehirspor’un eski günlerine dönmek için adımlar attığını ifade ederek, güzide iki kulübün 16 Ağustos tarihinde hazırlık maçında karşı karşıya geleceğini söyledi.
Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak maçtan elde edilecek hasılatın, orman yangınında kaybedilen alanların ağaçlandırılması için kullanılacağını belirten Çelik, her iki takım taraftarının da birkaç gün içinde satışa çıkacak biletleri tüketeceğine inandığını dile getirdi.
Başkan Ulaş Entok ise, Eskişehir ve Bursa’da yaşanan yangınlar nedeniyle başsağlığı mesajını ileterek, “Anadolu’nun iki futbol takımı, iki şehrin efsane takımları, başarılarıyla Türk futboluna damga vuran ezeli rakip ve ezeli dost takımın karşı karşıya geleceği özel maçta, tüm taraftarları 16 Ağustos’ta oynayacağımız Bursaspor maçına davet ediyorum.” dedi.