TFF 3. Lig 4. Grupta, şampiyonluk yarışında grup lideri Kütahyaspor’un 8 puan gerisinde son 11 maça giren Eskişehirspor’da, Teknik direktör Hakan Şapcı, her maçın final ve şampiyonluk mücadelesi niteliği taşıdığı yarışta, oyuncularına hataya yer olmadığını uyarısını yaptı.

Ligin ikinci yarasına 6-2’lik Eskişehir Anadolu, 5-1’lik İzmir Çoruhlu ve 8-0’lık Nazillispor galibiyetleri ile başlayan Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta sonu ligde kalma mücadelesi veren İzmir temsilcisi Altay karşısında, son dakikalarda kazanılan penaltıyla sahadan 2-1’lik galibiyetle ayılarak, şampiyonluk yarışına tutunmuştu.

Hataya Yer Yok 1-1

Ligde hiçbir rakibin hafife alınmaması gerektiğini ve her maça konsantre bir şekilde çıkmaları yönünde oyuncularına uyarıda bulunan teknik adam, ligde kritik haftalara girdiklerini söyledi.

Diğer taraftan Pazar günü deplasmanda oynanacak Uşakspor maçı hazırlıklarına, tesislerinde sürdüren Eskişehirspor, Cumartesi günü takım otobüsü ile Uşak’a giderek maç için kampa girecek.

Kaynak: Murat Dağtekin