Engin Vural TÜGVA Eskişehir 5. Olağan İl Genel Kurulu'na katıldı
Engin Vural TÜGVA Eskişehir 5. Olağan İl Genel Kurulu'na katıldı
İçeriği Görüntüle

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Filipinler’in başkenti Manila’da düzenlenen 2025 Erkekler Dünya Voleybol Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Son 16 turunda Hollanda ile karşılaşan milliler, ilk seti 27-29 kaybetmesine rağmen müthiş bir geri dönüş yaptı. İkinci seti 25-23, üçüncü seti 25-16 ve son seti 25-19 kazanan ay-yıldızlı ekip, sahadan 3-1 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. Bu sonuçla Türkiye, şampiyona tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselmiş oldu.

"YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN"

Tarihi zafer sonrası Eskişehir AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak da sosyal medya paylaşımıyla millileri kutladı. Albayrak mesajında şu ifadeleri kullandı:
“A Milli Erkek Voleybol Takımımız Hollanda'yı 3-1 mağlup ederek Dünya Şampiyonası'nda tarihimizde ilk kez çeyrek finale yükseldi. Filenin Efeleri'ni yürekten tebrik ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk olsun.”

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi