Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay Eskişehir'deki basın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri ile bir araya geldi. Çay'a Basın İlan Kurumu Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren ve Basın İlan Kurumu Özel Kalem Müdürü Sabri İşbilen de eşlik etti.

Çay; Sedef Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve eskisehir.net imtiyaz sahibi Fatih Sezer, ES Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, Sakarya Gazetesi imtiyaz sahibi Üstüner Ünügür, 2 Eylül Gazetesi imtiyaz sahibi Hakan Kaymak, Şehir Gazetesi imtiyaz sahibi Murat Keskin, Medya 26 Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İstikbal Gazetesi imtiyaz sahibi Şenol Durur ile bir araya geldi.

Toplantıda Eskişehir basınının karşılaştığı sorunlar ve sektörel gelişim olanakları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yerel gazetelerin temsilcileri, yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında Genel Müdür Çay’a detaylı bilgi verdi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi