Samsunspor, BandoESES'i oynayacakları Avrupa maçına davet etti BandoESES teklifi aidiyetleri dolayısıyla kabul etmediklerini açıkladı.

"Yaşasın Eskişehirspor, Yaşasın Tribün Kültürümüz!"

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

KAMUOYU DUYURUSU VE TEŞEKKÜR

Büyük Eskişehirspor Camiası ve Spor Kamuoyuna;
Samsunspor Kulübü yönetiminden, İspanya'nın Rayo Vallecano ekibi ile oynayacakları dostluk müsabakasına BandoESES'i davet eden çok kıymetli bir telefon aldık. Son günlerde ülkemiz ile İspanya halkı arasında kurulan gönül köprüsüne, bizimle özdeşleşen melodilerin katkı sağlamasını istemeleri bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır.

Bu davet bizlere; yıllar önce efsanemiz Amigo Orhan'ın başka tribünlere davet edilerek Türk tribünlerine yön verdiği o şanlı günleri hatırlatmış, grubumuzun mirasının ne denli canlı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Ancak; kurulduğumuz günden bu yana yalnızca Eskişehirspor'umuzun ve Ay- Yıldızlı formanın peşinde yürümeyi ilke edinmiş bir ekip olarak; farklı bir kulüp tribününde yer almanın grubumuzun temsil ettiği değerler ve aidiyet duygusu açısından uygun olmayacağı kanaatindeyiz.
Samsunspor yönetimine bu ince ve vizyoner davetleri için teşekkür eder, perşembe günü İspanyol dostlarımızla yapacakları mücadelede gözümüzün ekranda, gönlümüzün ise dost Samsunspor ile olacağını bildirir, başarılar dileriz.

Yaşasın Eskişehirspor, Yaşasın Tribün Kültürümüz!

Kaynak: Olcay Sezer