İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sakarya’nın Akyazı ilçesinde görev sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan iki jandarma personeli için taziye mesajı yayımladı.
Kaza, sabah saat 11.10 sularında Akyazı ilçesi Vakıf Mahallesi’ndeki otoyol üzerinde yer alan Vakıf Köprüsü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sivil jandarma aracı olduğu belirtilen 54 EP 891 plakalı SUV ile 54 ABC 591 plakalı Opel otomobil köprü üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak hurdaya döndü.
Kazada, 54 EP 891 plakalı araçta bulunan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tacettin Gün ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hakkı Eryılmaz şehit olurken, diğer araçtaki iki kişi yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye sevk edildi.
"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"
Yerlikaya taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Milletimizin başı sağ olsun. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tacettin Gün ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hakkı Eryılmaz, görev esnasında geçirdikleri trafik kazasında şehit olmuştur. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, jandarma teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamı âli olsun"