AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Gaziler Günü Programı düzenlendi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de katıldığı kahvaltılı programda konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Terörsüz Türkiye sürecini birlikte yürütme vurgusu yaptı.

“Destekleriniz bizim için çok önemli”

Ayşen Gürcan, konuşmasında şunları söyledi:

“Bir yerin toprak parçasının vatan olmasının şartı, orası için mücadele etmektir. Eğer orası için mücadele ediyorsak, orası bizim vatanımızdır. Sizler bunu kanıtladınız. Dolayısıyla bu noktada sizler bizlere emanetsiniz. Tabii yeni bir sürecimiz var. Bu süreçte de biliyorum ki, vatanımız için çalışacak herkesle birlik ve beraberlik içerisinde bu yola devam edeceğiz inşallah. Bu süreçte destekleriniz bizim için çok değerli. Sizlerin desteğiyle inşallah daha nice günler göreceğiz.

Talat Yalaz: "Hep birlikte aydınlık yarınları kuracağız"
Talat Yalaz: "Hep birlikte aydınlık yarınları kuracağız"
İçeriği Görüntüle

“Barış çok değerli bir şey”

Ve inşallah şehitlerimizin sayısı bitecek, gazilerimiz azalacak, hiç olmaması için de o günleri özlemle bekleyeceğiz. Barış çok değerli bir şeydir. Ama barış için savunmayı güçlü ve değerli kılmak gerekir. Ben bu konuda bugünkü organizasyonu yapan il başkanlığımıza, sosyal başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Sayın Bakanıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Aslında bugün program bambaşkaydı, sağ olsun bizi kırmadılar ve bu programa da dahil oldular. Çok teşekkürler.”

Kaynak: Meltem Karakaş