Hande Erçel ve Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı ve ATV ekranmlarındain yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Senarist değişikliğinin ardından yaşanan kriz nedeniyle dizinin yeni bölümü 1 hafta sonraya ertelendi.

Yayın akışında yapımı göremeyen izleyiciler ise sebebini merak ediyor. İşte dizinin yeni bölümüne dair detaylar...

Aşk Ve Gözyaşı Dizisinde Flaş Gelişme! Diziye Veda Edecek (1)

Güney Kore yapımı “Queen of Tears" dizisinin uyarlaması olan yapım reytinglerde istediği sonucu elde edememişti.

SENARİST KRİZİ YAŞANIYOR

Dizinin senaristi olan Dilara Pamuk'un diziye üçüncü bölümde ekibe veda etmişti. yaşanan senarist değişimi ve senaryo krizinin ardından yeni bölümün çekimleri aksadı.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yaşananlar nedeniyle dizinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, dizinin 31 Ekim Cuma günü kaldığı yerden devam edeceği duyuruldu.

Final iddiaları ise gerçeği yansıtmıyor. Yapım ekibinden gelen bilgilere göre, dizi yurt dışı satışlarındaki yoğun ilgi sayesinde ekran serüvenine devam edecek.

Kaynak: Cumhuriyet