Türkiye’nin en kapsamlı ulaşım festivali “U Fest”, 25-28 Kasım tarihleri arasında Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Anadolu Üniversitesi ve ilgili kurumların paydaşlığında düzenlenen festivale Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz da konuşmacı olarak katılacak.

ÜÇ GÜN DEVAM EDECEK
Festival üç gün boyunca 10.00-17.00 saatleri arasında Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda ağırlayacak ve ulaşım alanında deneyimli isimler programa konuk olacak.
DOĞU EKSPRESİ BİLETİ HEDİYE EDİLECEK
Festivale kayıt yaptıran ve çekilişe katılan dört kişiye Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek. Söz konusu çekiliş, 8 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı ile Yunus Emre Konferans Salonu’nda canlı olarak gerçekleştirilecek. Hediye biletleri almaya hak kazanabilmek için çekiliş esnasında salonda bulunulması gerektiği aktarıldı.
Festival kaydı ve çekiliş başvurularına https://hediye.ufest.com.tr/adresinden erişim sağlanabilir.





