Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 2 Eylül Spor Kulübü, saha ve taraftarlar önünde oynadığı kritik maçta, şampiyonluk yolunda Eskişehirspor’un rakibi olan Manavgat Belediyespor’a şok bir beraberlik yaşattı.

1-0 geriden başladığı kritik maçta, son dakika golüyle sahadan 1-1 berabere ayrılan 2 Eylül, Manavgat temsilcisine zirve yolunda önemli 2 puan kayıp yaşatırken, ligde kalma umutlarını ise arttırmış oldu.

Son 8 maçın kaldığı yarışta, 14 takım içinde 23 puana yükselen ve 6. sırada yer alan 2 Eylül, BAL Statüsü gereği Eskişehirspor’un şampiyonluğu halinde gelecek sezon, Eskişehir Süper Amatör Küme şampiyonu ile birlikte ligde yoluna devam edecek.

2 Eylül, Eskişehirspor’un şampiyon olmaması halinde ise ligdeki konumuna bakılmaksızın küme düşerek yerini büyük ölçüde Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa oynayan Bozanspor’a bırakacak.

Kaynak: Rıdvan Öztürk