16 yaşında popüler olan, çektiği kliplerle ve söylediği şarkılarla kendisinden söz ettiren Aleyna Tilki, yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi.
Sanat camiası taciz iddialarıyla sarsıldı. Ünlü isimler hakkında ortaya çıkan taciz iddiaları şaşırtırken, şoke eden bir açıklamada ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'den geldi.
Aleyna Tilki YouTube programı olan "Pembe Yalanlar"a konuk oldu. "Çocuk yaşta ünlü olmanın bedeli çok ağır oldu" diyen Tilki şoke eden itiraflarda bulundu.
"KAS SPAZMI GEÇİRDİM"
Aleyna Tilki ünlü olmanın sağlığından eksilttiğini belirterek, "Günde 17 saat çalışıyordum. Bir gün bedenim tamamen kitlendi, kas spazmı geçirdim. Kolum kalkmıyor, bacağım zor hareket ediyordu. Dinlenmek istediğimde ‘hazırlan, devam et’ dediler. O an vücudumun artık alarm verdiğini hissettim" dedi.
"ÇOCUK YAŞTA KORUNAMADIM"
Ünlü şarkıcı sahnede görünen kısmın dışında tehditler ve tacizlere maruz kaldığını belirterek, şu ifadelere yer verdi:
"Her gün pedagoga gidip ifade veriyordum. ‘Taciz ediliyor musun? Kıyafetleri zorla mı giyiyorsun?’ diye sürekli sorgulandım. Üç bakanlık devreye girdi, ailemin elinden almaya çalıştılar. Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilmek istendim. Bu süreçte ailem de ben de çok yıprandık. Şoförümün telefonuna ölüm tehditleri geldi. Bazı mekânlarda taciz edildim, kötü sözler duydum. Çocuk yaşta korunamadım. Bunları yaşamak kolay değildi ama ayakta kaldım. Benim tek isteğim şarkı söylemekti. Ama çocuk yaşta ünlü olmanın bedeli çok ağır oldu"