AK Parti Genel Merkez Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kütüphane Sohbetleri” programı kapsamında, Önceki Dönem Millî Eğitim ile Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile bir araya geldi.

Programa katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hatipoğlu, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kültür ve düşünce dünyasına önemli katkılar sunan Prof. Dr. Nabi Avcı ile yapılan sohbetin son derece verimli geçtiğini ifade etti.

Whatsapp Image 2025 12 16 At 16.28.47 (1)

“BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUK”

Hatipoğlu paylaşımında, “Bilgisi, birikimi ve tecrübesiyle her zaman ufkumuzu açan hocamızla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk” ifadelerine yer vererek, programın kültürel ve düşünsel açıdan önemli kazanımlar sunduğunu belirtti.

“Kütüphane Sohbetleri”nin, kültür, sanat ve düşünce alanında nitelikli fikir alışverişlerine zemin hazırladığını belirten Hatipoğlu, bu anlamlı buluşmaya katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi