İşletmecilerden boykot yorumu: "Marketleri ve toptancıları da boykot edin! İşletmecilerden boykot yorumu: "Marketleri ve toptancıları da boykot edin!

Eskişehir Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürlüğü, 2024 sulama sezonu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantı, Eskişehir Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt, Bölge Müdürü Kağan Şan, Bölge Müdür Yardımcısı Mükerrem Öğüt, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, İlçe Ziraat Odası Başkanları, Şube Müdürleri, muhtarlar ve ilgili heyetin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, 2024 sulama sezonu için planlanan çalışmalar ve bilgilendirmeler yapıldı. Eskişehir Günyüzü ve Anakara Polatlı da yapılacak olan sulama çalışmaları toplantının genel gündemiydi.

Toplantı hakkında yapılan açıklamada,"Eskişehir Günyüzü ve Ankara Polatlı ilçelerimizde 2024 sulama sezonu bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantılara Eskişehir Günyüzü Kaymakamı Sayın Muhammed Raşit Kurt, Bölge Müdürümüz Sayın Kağan Şan, Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Mükerrem Öğüt, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, İlçe Ziraat Odası Başkanları, Şube Müdürleri, muhtarlar ve ilgili heyet katılım sağlamıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi