CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, olağanüstü kurultay için gerekli olan yeter sayıdaki imzanın toplandığını belirterek “Görmek isteyen MYK üyemiz görebilir” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden geçen hafta pazartesi günü başlattıkları imza verme sürecine ilişkin açıklamada bulundu. CHP’li Tüzün, “Olağanüstü Kurultay için gerekli olan yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır. İmza toplama süresinin bitimi olan Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar imza almaya devam edeceğiz. Görmek isteyen MYK üyemiz ‘yarın saat 11.00’e kadar’ değil istediği saatte imzaları görebilir” ifadesini kullandı. 

USLUER'DEN AÇIKLAMA
CHP PM Üyesi Gaye Usluer de olağanüstü kurultay için yeterli sayıda imzanın toplandığını açıkladı.

CHP PM Üyesi ve Eskişehir Eski Milletvekili Gaye Usluer, Twitter hesabından açıklama yapan Usluer, "Olağanüstü Kurultay için yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır. Görmek isteyen MYK üyemiz “yarın saat 11.00’e kadar” değil istediği zaman imza belgelerini görebilir. Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar imza almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.