Tepebaşı Belediyesi sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam ediyor. Son olarak Nice Organizasyon tarafından düzenlenecek ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından onaylı Eskişehir Basketball Business League için imzalanan protokol ile Tepebaşı Belediyesi, ligin destekçisi oldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın makamında gerçekleşen buluşmada, Başkan Ataç ve Nice Organizasyon sahibi Egemen Barış Kamber ilgili protokole imza attı. Protokol ile Tepebaşı Belediyesi, Basketball Business League müsabakalarına Yunus Emre Spor Tesisleri basketbol salonunu tahsis ederek destek olacak.

Buluşmada konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Kamber, lig hakkında bilgiler de vererek, “Tepebaşı Belediyesi bize ilk destekçimiz olarak salon tahsisini ve orada gerekli görevli arkadaşların yer almasını sağlayacak. Biz de organizasyon şirketi olarak Tepebaşı Belediyesi’nin logosuyla karşılıklı olarak reklamları yapacağız. Bunların dışında altyapılara da elimizden geldiği kadar destek sağlayacağız” diye konuştu.

Ardından konuşan Başkan Ataç ise “Biz Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman amatör sporun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu konuda yoğun çalışmalarımız var. Son dönemde Eskişehir’e 2 tane büyük tesis kazandırdık. Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi ve Yunus Emre Spor Tesisleri… İkisi de özellikli ve donanımlı tesisler. Arkadaşlarımız bu konuda teklifte bulundular, biz de olumlu karşıladık. Spor insana her yaşta lazım, o açıdan bu gibi teklifleri hiçbir zaman geri çevirmiyoruz. Tabi yoğunlukla çocuklar üzerinde çalışıyoruz ama gençler ve belirli yaş üstü vatandaşlar da spora ihtiyaç duyar. Bu açıdan böyle güzel bir etkinliği Tepebaşı Belediyesi’nin tesislerinde, Yunus Emre Spor Tesisleri içinde yapılması bizi çok memnun edecek. Bu turnuva neticesinde arkadaşlar salona da bazı destekler verecek, çok teşekkür ediyorum. Protokolün şehrimize iyilikler getirmesi en büyük dileğim” sözlerini kullandı.
Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.