Taşbaşı Kırmızı Salonda yapılan Olağan Genel kurulda 248 delegeden 178’i katılırken, 162 delege oy kullandı. Açılış, saygı duruşu ve divan heyeti seçiminin ardından yönetim ve denetim ile faaliyet raporları tek tek okunarak oylandı. 

FAALİYET RAPORU OKUNDU
Genel kurulda güven tazeleyen başkan Sadri Atam  yaptığı konuşmada öncelikle bu sezon için kulüplere bilgi verdi. Atam “Öncelikle maçlarımızı oynatamadığımız, antrenman yapamadığımız, futbol sahaların kapalı olduğu bir dönemi geride bırakıp,1,5 yıldır tüm dünyayı etkileyen pandemi belasından bir an önce kurtulmayı ümit ediyor, Covid hastalıkları dolayısıyla aramızda olamayan OGÜ yönetim kurulu üyesi Ferhat Çınar, Gökmeydan spor kulüp başkanı Hilmi Yıldırım, 7 Kardeşler spor kulübü yönetici ve antrenörü Yalçın Türkmengil hocam ve 2 Eylül Spor kulübü başkanı Özkan Bilen kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi ileterek konuşmama başlamak istiyorum”.

“MAĞDUR EDİLMEDİ”
“07.09.2018 tarihinde göreve gelen yönetim kurulumuz bu süre zarfında görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Şu ana kadar ilimizde oynanan müsabakalarda ufak tefek aksaklıklar haricinde olumsuz bir şey olmamış, her kulübün lisans ve evrak işleri tarafımızdan takip edilip hiçbir kulüp mağdur edilmemiştir. Amatör Spor Kulüplerinin olmazsa olmazı; Taban birlikleri, Belediyeler ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüdür. Bu manada İlimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerimiz en üst düzeyde devam etmiş, Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerimizden amatör kulüplerimize mümkün olduğu kadar destek alınmıştır”

TEŞEKKÜR
“Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüyle her zaman iyi ilişkiler içerisinde sahaların müsabakalara hazırlanmasından, kulüp tescilleri ve diğer branşlardaki faaliyetlere kadar sporla ilgili her konuda iletişim içerisinde olunmuştur. Ayrıca son dönemde Sivrihisar, Mahmudiye, Çifteler, Seyitgazi, Beylikova, Mihalgazi ilçelerine yapılan tesisler bizi fazlasıyla sevindirmiştir. Taban birlikleriyle de sık sık bir araya gelerek uyum içerisinde güzel faaliyet ve çalışmalara imza attık. Bu vesileyle Amatör Spor a destek olup hizmet eden; Büyükşehir, Odunpazarı, Tepebaşı,  Belediyelerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve TÜFAD, İl Hakem Kurulu, Hakemler Derneği, Saha Komiserleri Derneği ve Müsabaka Sağlıkçıları Derneği başkan ve yönetim kurullarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

“EŞİT MESAFEDE”
“Şunu da özellikle belirtmek isterim ki biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak hiçbir siyasi partinin Federasyonu olmadık. Siyasetin içine her dönem çekilmek istendik ama Spor adamı, Spor kuruluşu bilinciyle her partiye eşit mesafede olmaya özen gösterdik. 
Yapılan faaliyetlere gelince;  Ülkemizde Pandemi görülünceye kadar yani 10 Mart 2020 tarihine kadar, İlimiz de her yıl Türkiye şampiyonaları ve turnuvalarla birlikte toplam 1500 ün üzerinde müsabaka oynattık.  Benimde yönetiminde olduğum TASKK ın girişimleri sonucu Spor Genel Müdürlüğünden ikinci defa maddi destek aldık”

 NELER YAPILDI
“Her yıl yaz ve kış aylarında EASKF, Tüfad ve belediyelerimizle miniklere yönelik turnuvalar yaptık.Kulüplerimize ulaşım ihtiyaçları için minibüs temin edip çok zor durumda olanlara maddi destek de bulunduk. Her yıl ramazan ayında geniş katılımlı geleneksel İftar yemeği düzenleyerek kulüplerimiz ve taban birlikleriyle bir arada olduk. Son iki yılda pandemi dolayısıyla iftar yemeği yerine siz kulüp yöneticilerinin tespit ettiği camiamızda ihtiyacı olanlara ramazan paketi yardımında bulunduk. Bu konuda bize destek veren Büyükşehir belediyemize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.  2021 Temmuz ayında ülkemizde görülen büyük yangın felaketinde Marmaris bölgesine yangın söndürmede kullanılan çeşitli malzemelerden oluşan yardım paketi gönderdik” dedi.

Atam son olarak “Bu duygularla Genel Kurulumuza katılarak katkı sağlayan tüm kulüp temsilcisi arkadaşlara teşekkür ediyor, Genel Kurulumuzun Eskişehir sporuna ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

EASKF YÖNETİMİ
BAŞKAN: Sadri Atam
GENEL SEKRETER: Ömer Türedi
YÖNETİM KURULU
Turgay Çankaya
Murat Gürsengil
Ethem Üzer
Fatih Kuzu
Erkan Midilli
Nevzat Aslan
Cengiz Karapınar
Mutlu Er
Turgay Yarar
Ayhan Eriş
Av.Bekir Kalkan

DENETİM KURULU
Savaş Hancı
Mustafa Alper
Murat Öz

DİSİPLİN KURULU
Hikmet İlkerengil
İ.Melih Batur
Ender Uzunpınar

ONUR KURULU
Osman Taş
Enver Sırma
Sebahattin Tekin

TASKK ÜST KURUL ÜYELERİ
Ömer Türedi
Ethem Üzer
Neşet Arduç
Ahmet Bingöl
İsmail Kumru
M.Murat Tümer
Galip Özsarı
Ali Yanık
Tahsin Arman Şanbaklı
Mehmet Arslan
Ahmet Alper Akpınar
Seyfi Dübek