Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Gazeteci Mustafa Çevik'e açıklamalarda bulundu. Ünal, "Cumaya 3 gün var. Kimse merak etmesin, bu şehirde kazanıp zor günde yanımızda olanlara teşekkür ediyorum. Etmeyenleri yarın kamuoyu ve basın önünde deşifre edeceğiz" dedi.

Mustafa Çevik'in paylaşımında yer alan Ünal'ın ifadeleri şöyle: 

"Türk futbolunun güzide kulüplerinden Eskişehirspor transferi açabilecekmi en yetkili isim Kulüp başkanı Halil Ünal’ı aradım,sordum yazıyorum. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ”Transferi açmak İçin elimizden geleni yapıyoruz,para sorununun %80 kısmını hallettik,yüzde 20 lik kısım bazı oyuncularla yaşanan sıkıntılar.onları çözmeye çalışıyoruz. Oyuncuların ismini boşuna sorma veremem,bu zor dönemde anladıkki dostumuz dan çok düşmanımız mevcutmuş,iyi bir ders oldu bizlere.

Taraftarımız baştacımız onların armaya olan sevdasını tüm ülke gördü, genç takım bile Balıkesirspor maçında 20000 kişiye oynadı. Eskişehirspor’u yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız cumaya 3 gün var. Kimse merak etmesin, bu şehirde kazanıp zor günde yanımızda olanlara teşekkür ediyorum etmeyenleri yarın kamuoyu ve basın önünde deşifre edeceğiz”