Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri’nin spor, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri gibi üç ayrı çerçevede hizmet verdiğini belirten Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er, gerçekleştirdikleri projeler ile kente ve gençlere katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. 24 saat hizmet veren gençlik merkezleri ile gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirme imkânı bulduklarını aktaran Er, “Gençleri evlerinde hissettirebilecek merkezler tesis etmeyi planlıyoruz” dedi.

“Amacımız, gençlerimizin vakit geçirebilecekleri merkezler kurmaktır”

Gençlik merkezlerinde gençlerin ders çalışabildiğini, araştırmalar yapıp kitap okuyabildiklerini ve çeşitli faaliyetler ile bir arada bulunabildiklerini aktaran Er, “Amacımız, bir kafe ortamı meydana getirip gençlerimizin vakit geçirebilmeleri için merkezler kurmaktır. Sarıcakaya, Mihalgazi, Sivrihisar ve Alpu’da çalışmalarımız devam ediyor. Sırası ile diğer ilçelere de bunun gibi merkezler inşa edeceğiz” diye konuştu.

“Eskişehir’i gençlik hizmetlerinde Türkiye’nin gözdesi yapacağız”

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmaları arasında Genç Ofisleri’nin de olduğundan söz eden Abdulselam Er, “Eskişehir’imizi gençlik hizmetleri çerçevesinde Türkiye’nin gözdesi yapacağız” dedi.

Kaynak: iha