Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 26 tane forma aldı
Eskişehirspor’un başlatmış olduğu “26 saatte 26 bin  forma” kampanyasına bağlanan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 26 tane forma aldı. Büyükerşen, “Üzerinde 26 yazan formalardan 26 tane istiyorum” dedi.

Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal, 100 forma satın aldı
Kampanyaya telefonla bağlanan eski  başkan Halil Ünal, “Her zaman yanlarındayım. Takımımız layık olduğu yere gelir. Osman başkanına, yöneticilere, futbolcu kardeşlerime, taraftarımıza, herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Sürekli yanlarında olup destek olacağım. 100 forma alıyorum” dedi. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa 100 forma ile kampanyaya destek oldu.

Kampanyaya eski futbolculardan destek geldi
 Erkan Zengin 150 forma alırken, Semih Güler ve Hakan Çinemre 26 adet forma satın aldı.  Fatih Nuri Aydın ise alacağından vazgeçti. Ferhat Kiraz ise sözleşmesinden %20 indirim yaptı. Eski kaptanlarda Zafer Şahin 26  forma aldı.

ALPER VE KANAL 26 AÇIKLAMASI

Eski futbolcu Alper Potuk'un 100 bin TL bağışta bulunduğu belirtilerek, "Alper Potuk ile canlı yayın sonrası yaptığımız konuşmada yanlış anlaşılma olduğu anlaşılmıştır. Alper Potuk  külübümüze destek olarak 100.000 TL bağış yapacağını yani 1000 forma katkı da bulunmuştur..  Teşekkür ederiz" denildi. 

Kanal 26'nın forma satın almasıyla ilgili ise, "Bu akşam yapılan 26 saatte 26 bin forma kampanyamızın canlı yayınında her türlü desteğini esirgemeyen Kanal 26 Yönetimi ile yapılan telefon bağlantısında “5000” adet olarak yanlış bir anlaşılma yaşanmıştır. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Eskişehirspor kurucularından Aydın Begiter 200 forma ile kampanyaya destek oldu. İş adamı Hulusi Buyan 30 forma ile destek oldu. Ak Parti İl başkanı Zihni Çalışkan 50 forma, Dündar Ünlü ve Burhan Sakallı'da 100'er forma ile destek oldu. CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü 26 forma aldı.

Söğüt’ten 250 forma
“26 saatte 26 bin forma” kampanyasında rekor satış Bilecik Söğüt ilçesinden geldi.  Söğüt’ten telefonla bağlanan Eskişehirspor sevdalısı vatandaş, dernek olarak 250 forma aldıklarını söyledi. 250 forma satışı büyük alkış toplarken, vatandaş 20 adet ise VIP kombine bilet satın aldıklarını belirtti. 

Yengeden 100 forma
Esra Güral, “Çok takım dolaştık Eskişehirspor gibi camiası olan bir takım olmadı. Napacağız Eskişehirspor’u şampiyon yapacağız. Ben ve 3 çocuğum için 100 forma alıyorum” dedi. 

ETO ve ESO'dan destek
"26 saat 26 bin forma" kampanyasına Eskişehir yanı sıra yurdun bir çok noktasından destek  gelmeye devam ediyor.  Kentin önemli kuruluşları olan Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Ticaret Odasından da kampanyaya destek geldi. ETO Başkanı Metin Güler 50 forma satın alırken, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ise 104 adet forma satın aldı. 

ADS BAŞKANI SANCAK 1000 FORMA ALDI 
Adana Demirspor Başkanı  Murat Sancak telefonla kampanyaya katılarak, 1000 forma satın aldığınu duyurdu. Başkan Sancak her zaman Eskişehirspor’a yardım etmeye hazır olduklarını ifade ederek, “Eskişehirspor’a başarılar diliyoruz. Kampanyaya bende katılmak istiyorum. Bin forma ile kampanyaya destek veriyorum. Elimizden ne geliyorsa Eskişehirspor’a yardım ederiz” diye konuştu.

Çiftler Belediye başkanı Kadir Bıyık 26 forma ile destek oldu.