Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil de Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç’a parti faaliyetleri hakkında bilgiler veren Edizgil, “Başkanım demiyorum o benim abim. Kendisi bizim duayenimiz. Eskiden oda başkanımızdı. Malum biliyorsunuz kongre seçimlerimiz var. Biraz siyaset üzerine, Eskişehir üzerine istişarelerde bulunduk. Başkanımızdan daha öğreneceğimiz çok şey var. Yıllar önce ben buraya diş hekimi olarak geldiğimde hep yanımda oldu, her zaman da yanımızda olacağını biliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç da “Meslektaşım olduğu için her zaman Emine Hanım ile beraber olduk. Meral Akşener Hanım’ın tercihiyle İYİ Parti İl Başkanı oldu, başarılı olacağını biliyorum. İYİ Parti ve CHP’nin el ele Eskişehir’de önemli şeyler yapacağına da inanıyorum. Eskişehirlinin de bunu takdir edeceğini biliyorum. Yolları açık olsun, birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Buluşma, günün anısına fotoğraf çekimi ile sonlandı.