İlk olarak Mahmudiye Kaymakamı Harun Reşit Han’ı ziyaret eden Prof. Dr. Günay, ilçedeki mevcut durum, ihtiyaçlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı, pandemi döneminde fedakarca görev yapan ekiplere teşekkür etti.

BAŞKAN GÜNDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Prof. Dr. Günay daha sonra Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı ziyaret etti. Belediye hizmetleri, ilçenin ihtiyaçları ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Prof. Dr. Günay, ‘’Mahmudiye bizim önemli bir ilçemiz. Başkanımız ile mevcut durum, ihtiyaçlar ve potansiyel çalışmalar hakkında değerlendirmede ve görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

TEŞKİLAT İLE BULUŞTU

AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Prof. Dr. Günay, “İlçedeki potansiyel yatırım alanları ve projeler hakkında bilgi aldım. İlçe başkanlığımızın hazırladığı dosyalar üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. AK Parti olarak Türkiye’nin en büyük partisi olmanın, iktidar olmanın, en iyi teşkilatlanmış parti olmanın bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz, etmeliyiz. Cumhurbaşkanımız söylediği gibi önümüzde ili durak var, 2021 ve 2022. Bu dönemde yine halkımıza hizmet için çalışacağız, hep birlikte refah düzeyini artıracağız. AK Parti’ye gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahmudiye için durmak yok yola devam diyoruz.”

PROJE ALAN ZİYARETLERİ

Mahmudiye ile özleşmiş atçılık konusunda yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Prof. Günay yetkililerden bilgi aldı, Mahmudiye Pansiyon Harası ve At Hastanesini ziyaret etti. Günay “İkinci Mahmud döneminden bu yana at yetiştiriciliği yapılan bir ilçemiz Mahmudiye. ‘Çiftlikat-ı Hümayun’ adıyla Sultan İkinci Mahmud tarafından faaliyete geçirilen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Anadolu Tarım İşletmesi bulunuyor, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ise safkan Arap yarış atı yetiştiren en büyük daimi pansiyoner hara özelliğini taşıyor ve at yetiştiriciliği yapan işletmelere ev sahipliği yapıyor. Bizlere miras bırakılan at yetiştiriciliğine sahip çıkmalı ve mevcut altyapıyı hizmete açacak projeleri hayata geçirmeliyiz. İlçemiz ve şehrimizin rekabet üstünlüğü olacak bu alanı geliştirmeliyiz. Yerelde istidamı artıracak, gelir yaratacak projeleri hayata geçirmek en büyük hedefimiz ve arzumuz.”