CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ve Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erdal Çakıcıer tarafından düzenlenen ziyaretlerde bugüne kadar dokuz kırsal ilçedeki 232 köye ulaşıldı. Yaklaşık üç bin haneye giden CHP’liler, başta aile destek paketi olmak üzere iktidara gelmeleri durumunda yapacaklarını halka anlatıyor.

Kadınlar evlere giriyor
Kadınların da yer aldığı ziyaret heyeti, yaklaşık 40 kişiden oluşuyor. Erkekler kahvede, köy odasında vatandaşla sohbet ederken kadınlar doğrudan evlere giriyor. Sınırdaki beş on hanelik köyleri bile ziyaret eden CHP’liler, istek ve şikayetleri ilgili yerlere bildiriyor.

Daha çok dinliyoruz
Kırsal kesimde yapılan ziyaretlere zaman zaman Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü de katılıyor. İl Başkan Yardımcısı Erdal Çakıcıer, “Bir köyde bir kişi bile yaşasa oraya gideceğiz. İnsan varsa CHP orada… CHP varsa umut var. Kırsaldaki ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Kucaklaşıyoruz… Gözleme yapan, çay demleyen… Oğlunu, kızını ‘particiler geldi’ diye arayanlar var… 25 yıldır hiçbir siyasinin uğramadığı köylere gittik. Devam edeceğiz… Kimseyle kavga çekişme yok. Sadece partimizin yapacaklarını anlatıyoruz. Hatta anlatmaya bile gerek yok. Vatandaş zaten bizzat kendisi yaşıyor. Her şey ortada… O nedenle daha çok dinliyoruz” dedi.