Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Alan Çalışmasına katıldı. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, ilçe yöneticileri ve parti üyelerinin de katıldığı alan çalışmasında Başkan Kurt ve Çınar, 2 Eylül Caddesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

2 Eylül Caddesi üzerinde bulunan market, kasap, restoran ve işyerlerini gezdi. Başkan Kurt, esnafın derdini ve çözüm önerilerini dinleyerek notlar aldı. Başkan Kurt ve Çınar, kiminle konuşursa konuşsun esnafın da vatandaşın da ortak sorunu; ekonomik kriz, hayat pahalılığı, temel tüketim malları fiyatlarının yüksekliği ve işsizlik oldu.

20 YILDIR BU ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR

2 Eylül Caddesi esnafının da derdi, diğer mahalle ve caddelerde olduğu gibi fiyatların yüksekliği buna bağlı olarak da satışların düşüklüğü oldu. Esnafla konuşan Başkan Kurt, “İstikrarlı bir hükümet, düzgün bir ekonomi gerek. 20 yıldır bu ülkeyi yönetemiyorlar, geldiğimiz durum ortada. Artık yoruldular, dinlenmeleri gerekiyor. Düzgün bir ekonomi nasıl olur göstermek gerekiyor. Yurttaşlarımız, gereken cevabı sandıkta vermeli” dedi.