Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi gençlerin gelişimine yönelik atölye, seminer ve söyleşilere ara vermeden devam ediyor.

Son olarak düzenlenen Küçük Prens Kitap Atölyesi ile gençler çocuk klasiği olan eser ile farklı bir deneyim imkânı yakaladılar. Dünyanın en çok satan ve okunan kitaplarından biri olan, Cemal Süreya ve Tomris Uyar’ın çevirisiyle okuyucularla buluşan, Fransız yazar ve pilot Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılarak 1943'te yayımlanan masalsı kitap Küçük Prens, gençleri atölyede buluşturdu.

Kitapsever gençlerin büyük ilgi gösterdiği atölye hakkında bilgi veren Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, “Gençler kitabı farklı yaş gruplarında tekrar tekrar okuyarak düşüncelerini tartıştılar. Burada herkes kendin dünyasından kitabı yorumlayarak masala ortak oldu. Atölyelerimiz farklı kitaplar serisi ile kitap kulübü olarak devam edecek” dediler.

Yapılan etkinlik nedeniyle Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür eden gençler, yapılan atölyelerin kendilerine önemli kazanımlar sağladığını ifade ettiler.