Eskişehir’in en kapsamlı moda organizasyonu Network Türkiye organizasyonuyla Eskişehir’de hafta sonunu renklendirdi. Eskişehir Başarı Ödülleri ve Kahve Festivalleri düzenleyen Ahmet Can Akdemir’in imzası taşıyan Eskişehir Fashion Days, sektörün tüm temsilcilerini buluşturdu.
ESTÜ Tekstil ve Moda Tasarımı, İstanbul’dan gelen ünlü konuklar, yetenekli kuaförler, makyajın usta elleri, hayvan kıyafeti tasarlayan, sektöre yeni girenler Gürlife Hospital Eskişehir Fashion Days yerini aldı. Etkinliğin en ilgi gören bölümlerinden biri de tanıtım stantlarıydı.
Özenle hazırlanan stantlar iki gün boyunca binlerce kişiyi ağırladı. Firma sahipleri, uzmanlarla ve sektöre ilgi duyanlarla birebir görüşme imkanı buldu. Kahve sohbetleri verimli fikir alışverişlerine döndü. Fashion Days sponsorlar, stant kuranlar, destek verenler olmak üzere yaklaşık yüze yakın firmayı bir araya getirdi.
Moda ve tasarımın her yönüyle ele alındığı Fashion Days’de defileler ve sahne şovları göz kamaştırdı. Organizasyonun isim sponsoru olan Özel Gürlife Hospital’ın Sağlıkta Şiddete Hayır defilesi çok beğenildi. Söz konusu defilede hastanede görevli sağlık personellerinin yer alması defileye ayrı bir anlam kattı.
İki gün boyunca stantları gezen yüzlerce katılımcı keyifli bir alışveriş deneyimi de yaşadı. Ürünleri bizzat tasarlayan, diken ve yapanların elinden alma imkanı buldu.
Fashion Days’de sadece moda yoktu! Ev dekorasyonundan kedi-köpek kıyafeti yapana, kişisel bakım ürünlerinden diyetisyene kadar pek çok sektörel marka da etkinlik sayesinde Eskişehir’de ilk kez bir araya geldi.
Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü de yılsonu defilesi gerçekleştirdi. Yine Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası’nın şovları buluşmaya renk kattı. Hasan Yılmaz/Saloon HY’nin sahne şovu görülmeye değerdi.
Gülşah İbiş ve Nesligül Kılıç, Modada Dijitalleşme söyleşisi yaptı. Moderatör Dr. Şakir Özüdoğru’ydu. Nesligül Kılıç, Şeyma Oğuz, Elif Nur Ongun ve Zeliha Türk sanal defile sundu. Arş. Gör. Sanem Odabaşı ve Arş. Gör. Derya Meriç de Tekstil ve Modada Sürdürülebilirlik başlıklı bir söyleşi verdi. Ünlü Modacı Kemal Doğulu’nun Türkiye’de Stil Danışmanlığı konulu sohbeti ilgi gördü. Moderatör Öğr. Gör. Uğurcan Çorbacı oldu. Hatice Gökçe de Türkiye’de Erkek Modası ve Yenidoğan Koleksiyonu isimli söyleşide konuştu. 
Meral Tunca/Meri Ayakkabı, Duygu Korucu/Magine, Ayla Uğur/Ayla Uğur Gelinlik, Gül Nihan Çaylı/ NUG Couture, Eray Köseoğlu/Eray Köseoğlu Hautecouture ve Fulya Yaba/Arora defileleri göz kamaştırdı. Organizasyon, 360 VR defilesine de ev sahipliği yaptı. Defilelerin koreografisini ödüllü koreograf Asil Çağıl üstlendi.
Fashion Days’de Dilan Polat, Teknik Oto, Patix, Verbana, Armonika, Aybükehil, Alessa, Esilya, Smile Eskişehir, Diyetisyen İpek Bilal, Selin Beauty, NUG Couture, Modaesse, Arora, Ayla Uğur Gelinlik, Efe Sürücü Kursu, Magine, Bunny, Meri Ayakkabı, Eray Köseoğlu Hautecouture, Cocomelon, Soft House, ek.accessory ve Zelal Zengin gibi markalar yer aldı.