Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, düzenlediği atölye çalışmaları ile özel bireylerin el becerilerinin de gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Düzenlenen atölyelerde resim, seramik ve el sanatları konularında eğitim alan 34 zihinsel engelli birey, atölye çalışmalarında ortaya muhteşem eserler çıkarttılar.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Haller Gençlik Merkezi’nde açılışı yapılan sergide merkezden hizmet alan özel bireylerin eserleri ziyarete gelenlerin beğenilerine sunuldu. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, belediye bürokratları, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği açılış sonrası hep birlikte sergi gezildi. 2-3-4 Aralık’ta 3 gün boyunca Haller Gençlik Merkezi’nde büyük ilgi gören sergiyi çok beğendiklerini belirten Eskişehirliler, verilen eğitimler ve merkez için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek özel bireylerin eserlerine hayran kaldıklarını belirttiler.