Yılbaşı tatilinizde vakit geçirebileceğiniz farklı konseptlerde birçok otel hizmet vermektedir. Bütçenize uygun yılbaşı otelleri arasından seçiminizi yaparak güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Acapulco Resort Convention Spa

Yemyeşil doğası, tarihi dokusu ve masmavi denizi ile herkesi kendisine hayran bırakan Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde yer alan Acapulco Resort Convention Spa, konforlu ve huzur dolu bir tatil vaat etmektedir. Otelin Ercan Havalimanı’na uzaklığı 30 kilometre ve Girne Yat Limanı’na uzaklığı ise 10 kilometredir. Misafirlerini tam pansiyon plus konsepti ile ağırlamaktadır. Tesis bünyesinde yer alan 2 adet a’la carte restoranı, usta aşçıların yemeklerini servis etmektedir. Yılbaşını özel kılmak ve muhteşem geçirmek isteyenler için ünlü sanatçılar ağırlamakta ve düzenlenen farklı eğlenceli etkinlikleri ile unutulmaz kılmaktadır. Denize sıfır konumlandırılmış otelin kendisine ait plajı vardır. Ayrıca tercihini havuzdan yana kullananlar için 1 adet açık havuz ve 1 adet kapalı havuz ile hizmet vermektedir. Bunların yanı sıra Spa & Wellness olanakları ile ruhen ve bedenen dinlenmenize olanak tanımakta ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz aktivitelere ev sahipliği yapmaktadır. Acapulco ile unutulmaz bir yaz tatili geçirebilmenizin yanı sıra yılbaşında düzenlenen etkinlikleri ile özel gününüzü anlamlandırabilirsiniz.

Büyük Abant Oteli

Büyük Abant Oteli, yemyeşil doğası ve gölü ile ünlü Bolu iline bağlı Mudurnu ilçesinde yer almaktadır. Bolu Otogarı’na 32 kilometre uzaklıkta konumlandırılmıştır. Yarım pansiyon konsepti ile hizmet vermekte olup, unutulmaz bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Lezzet şöleni yaşayabilmeniz için 2 adet a’la carte restoranı ile hizmet vermektedir. Doğa ile iç içe bir tatil geçirebileceğiniz otel, göl ve orman manzarası ile konuklarını karşılamaktadır. Yılbaşı geceleri düzenlenen programlar ile misafirlerinin memnuniyetini kazanmayı başarmış bir oteldir. Otel bünyesinde yıl boyu hizmet veren 2 adet kapalı havuz yer almaktadır. Bütün bunlara ek olarak Spa & Wellness olanakları sunmakta olup, eğlenebilmeniz için çeşitli aktiviteler de düzenlemektedir. Yılbaşı tatilinizi unutulmaz ve anlamlı kılmak için Büyük Abant Oteli, en ideal seçenekler arasındadır.

Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek, Antalya’nın zarar görmemiş doğası ve upuzun plajları ile ziyaret edilmesi gereken Serik ilçesinde yer almaktadır. Konuklarını ultra her şey dahil konsepti ile ağırlamaktadır. Otelin Serik Otogarı’na uzaklığı 12 kilometre ve Antalya Havalimanı’na uzaklığı ise 27 kilometredir. Yılbaşı tatilinizi özel kılmanıza olanak tanıyan otelde her yıl yılbaşı geceleri çeşitli programlar düzenlenmektedir. Denize sıfır konumlandırılmış olup, özel kum plaj alanına sahiptir. Ayrıca otel bünyesinde yer alan 4 adet açık yüzme havuzu da serinlemek isteyenler için bir diğer seçenektir. Birbirinden güzel lezzetlerin servis edildiği 4 adet a’la carte restorana sahiptir. Yıl boyunca yaşadığınız stresli anları geride bırakıp ruhen ve bedenen dinlenmek isterseniz, otelin Spa & Wellness bölümünü tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra çok geniş aktivite yelpazesi sunarak doyasıya eğlenmenize de olanak tanımaktadır.