Voyage otelleri 1994 yılında başladığı turizm sektörüne öncü bir kuruluş olarak hizmet ederek birbirinden farklı konfor ve kaliteli hizmeti ile ismini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Gerek mimari tasarımları gerekse tesisler bünyesinde sunduğu atmosferler ile her zaman en iyi konsepti ön planda tutan bu tesisler, kaliteli hizmetin yanı sıra yüksek standartlar ile dikkat çekmektedir. Voyage otelleri, değerli misafirlerine dünyanın hemen hemen her bölgesinin en lezzetli yemeklerini restoranlarında sunarak farklı lezzetler tatmalarına olanak tanıyor. Aynı zaman da birbirinden farklı aktivite imkanları ve eğlenceleri ile tesislerinde konaklayan misafirlerine keyifli zamanlar sunuyor. Voyage otelleri, ödüllü tesislerin yanı sıra oldukça dikkat çeken doğa dostu otelleri ile tanınmaktadır. Otellerin yapım aşamasının başından itibaren hiçbir ağaca zarar vermemesi ve yapılarına denk gelen ağaçların yerinde bırakılan inşaatlar sebebiyle doğa dostu bir oteller zinciri olarak ta bilinmektedir. Voyage otelleri arasından seçtiğimiz 3 otel ile Voyage otelleri hakkında biraz da olsa konfor ve aktiviteleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Voyage Otelleri

  • Voyage Belek Golf & Spa: Belek şehir merkezine 2 kilometre ve Antalya havalimanına 35 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis 93.500 metre kare alan üzerine kurulmuş ve denize sıfır bir konumda yer almaktadır. 300 metrelik kum bir plajı ile en iyi tatil deneyimini sunmaktadır. Tesis özellikleri arasında alışveriş merkezi, engelli rampası, kuaför, doktor, fotoğrafçı, açık ve kapalı restoran, güzellik merkezinin yanı sıra bölgenin gezilecek ve görülecek yerlerini ziyaret etmek isteyen misafirleri için araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Tesis denize sıfır konumda yer almasının yanı sıra açık havuzu ve özel kum plajı bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirlerin konforlu ve eğlenceli zaman geçirmeleri amacıyla animasyon, beach voley, buhar banyosu, Fitness, hamam, masa tenisi, rüzgâr sörfü, voleybol, jakuzi, fin hamamı, tuz odası, banana, bilardo, canlı müzik, SPA, jet ski, masaj, sauna, telkenli, tenis kortu, dama, tenis dersi, soft animasyon, basketbol, bowling, dart, squash, kano, paraşüt, tenis kortu, yoga, tenis ekipmanları, step, sörf ve import gibi farklı aktiviteler ile hizmet vermektedir. Ayrıca çocuklu aileler için bebek bakımı, çocuk kulübü, özel çocuk bakımı, junior club, çocuk animasyon, çocuk parkı, çocuk havuzu, dondurma ve mini club bulunmaktadır.
  • Voyage Sorgun: Side şehir merkezine 3 kilometre ve Antalya Havalimanına 65 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis 87.000 metre kare alan üzerine kurulmuş, denize sıfır konumda yer alan ve 350 uzunluğunda kum ve çakıldan oluşan özel bir sahili bulunmaktadır. Tesis özellikleri arasında kafeterya, kuaför, bar, açık ve kapalı restoran, alışveriş merkezinin yanı sıra tesiste konaklayan misafirleri için araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Tesis mavi bayraklı bir plajın yanı sıra aqupark ve havuzda ve sahilde cafe bar bulunmaktadır. Tesiste bulunan aktiviteler arasında animasyon, fitnesi su kaydırağı, masa tenisi, tenis kortu, dama, aile hamamı, import içecekler, bilardo, SPA, hamam, masaj, voleybol, tenis ekipmanları, step, sörf, dart, squash, jet ski, sauna, jakuzi, deniş dersi ve trambolin gibi farklı aktiviteler ile hizmet vermektedir. Ayrıca çocuklu aileler için bebek bakımı, çocuk kulübü, özel çocuk bakımı, çocuk animasyonu, çocuk parkı, çocuk havuzu, dondurma ve mini clup bulunmaktadır.
  • Voyage Türkbükü: Bodrum şehir merkezine 22 kilometre ve Milas-Bodrum havalimanına 45 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis denize sıfır konumda yer almaktadır. Tesisin ayrıca 75 metre uzunluğunda kum-çakıl sahili bulunmaktadır. Mavi bayraklı bir sahilin yanı sıra açık havuzu ve SPA merkezi bulunan bu tesis bölgenin en konforlu ve en kaliteli otelleri arasında yer almaktadır.

Voyage otelleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da farklı bölgedeki voyage otellerini görmek isteyenler için gezinomi.com sitesini ziyaret edebilirler. Ayrıca erken rezervasyon ve özel kampanyalardan yararlanmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.