Musa Göçmen Senforock Konseri 22 Nisan Cuma Eskişehir B.B Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde.

Bilet Fiyatları

1 . Kategori Fiyat: ₺88,00

Biletler Passo'da.

MUSA GÖÇMEN

Askeri Mızıka Okulunda müzik eğitimine başlayan Musa Göçmen’in ilk eseri 14 yaşında seslendirildi. Orduda görev yaptığı yıllarda Askeri müzik besteciliği ve şeflik yapan Göçmen, büyük ölçekli senfonik eserler besteleyerek, operalar yazdı. Birçok özel senfonik projeye imza atan Musa Göçmen, yurt dışında ses getiren önemli festivallerde konser vererek ülkemizi temsil etmiştir.

Mevlana’nın 800. yılı için yazdığı “Senfonik Sema”yı seyirci ile buluşturan Musa Göçmen, Avrupa’nın en önemli rock festivallerinden “Masters of Rock” festivalinin açılışını yaptı. “Göçmen Senfonik”projesi kapsamında Avrupa ve Asya’da konserler verdi.

Eczacıbaşı Ulusal Beste Yarışması’nda “Solo Keman İçin Suit” adlı eseriyle üçüncülük ödülünün sahibi olan Musa Göçmen, birçok dizi, film, tiyatro, belgesel, reklam ve tv müziği besteledi.

Jose Carreras, Andrea Bocelli gibi önemli isimlerin yer aldığı Canada Sol Music Management’a kabul edildi ve çeşitli projelerde yer aldı.

Solo basgitar virtüözü Magnus Rosen ile solo bas ve koro için çalışmalar gerçekleştiren Musa Göçmen, 2011 Japonya depremi için tüm dünya sanatçılarının da katılımıyla gerçekleşen SHINE isimli şarkı için davet edildi. Eserin orkestrasyonlarını yaparak şefliğini üstlenen Göçmen, Çoksesli Gösteri isimli projesi ile çoksesli müziği çocuklarla eğlenceli ve eğitici bir yapıda buluşturdu. Eserlerini “Göçmen Koleksiyon” isimli albümünde toplayan Göçmen, kendi senfonik orkestrası GocSo ile Ankara’da çalışmalarını hala sürdürüyor.