15’inci yıla özel etkinlikler planlayan Espark AVM, bu kapsamda 31 Ekim Pazartesi günü, Süper FM’de Gazoz Ağacı adlı radyo programını yapan Cem ARSLAN’ı konuk ediyor. ARSLAN, Espark AVM önünde çift katlı canlı yayın otobüsüyle 15’inci yıla özel bir yayın yapacak. Yayında ayrıca ‘Şehrimdeki Fark Espark’ jingle’ı da ilk kez dinleyicilerle buluşacak.

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye yönetim portföyünde yer alan Eskişehir’in buluşma noktası Espark AVM, 15 yaşında. 15 yıllık tecrübesiyle hem Eskişehirlilerin hem de yerli ve yabancı turistlerin odak noktası olan Espark AVM, tüm ziyaretçilerine mükemmel hizmet anlayışıyla kapılarını açıyor.

15’inci yılında özel etkinlikler hazırlayan Espark AVM, bu kapsamda 31 Ekim Pazartesi günü, Türkiye’nin en popüler radyocularından Cem ARSLAN’ı konuk ediyor. Süper FM’de hafta içi her akşam ‘Gazoz Ağacı' programı ile dinleyicilerle buluşan ARSLAN, 31 Ekim’de yayınını Espark AVM’nin 15’inci yılına özel olarak hazırlanan ‘Şehrimdeki Fark Espark’ jingle’ı ile saat 18.00-20.00 arasında Espark’ın Bağlar girişinde, çift katlı canlı yayın otobüsüyle gerçekleştirecek.

Yayın sonrasında ise 15’inci yıl kutlamaları kapsamında Pazartesi günü 20.00 – 21.30 saatleri arasında Cem ARSLAN’ın sunumuyla, AVM’nin eski 1’inci katında yer alan etkinlik alanında çarkıfelek etkinliği ile sürpriz hediyeler verilecek.