Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, müzikseverlerle buluşuyor.

1993 ile 1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvarı'nda okuyan Aslan, 1996'da halen yaşamakta olduğu Almanya'ya yerleşti. Burada müzik kariyerini başlatan sanatçı, eğitim Rotterdam Dünya Müzik Akademisi'nde 2008 ile 2012 yılları arasında tamamladı.

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla bir araya getiren Ahmet Aslan; gitar, bağlama ve kendi tasarladığı La-Tar adında, klasik gitar ve bağlamanın karışımı olarak tanımlanabilecek bir enstrümanla tanındı. Martin Martin Greve, Kemal Dinç, Paco Peña, Carlo Domeniconi ve Antonis Anissegos gibi değerli müzisyenlerden görüş alınarak başlanan tasarım süreci, usta zanaatkâr Süleyman Aslan'ın (Dutar Saz Evi) elinde La-Tar adlı enstrümana dönüşerek Ahmet Aslan'ın müzikal kariyerinin eşsiz yapısının temel parçalarından biri haline geldi. 

2003'te Va u Waxt (Rüzgâr ve Zaman) ve 2008'de Veyvé Mılaketu (Meleklerin Dansı) adlı albümleri yayınlayan Aslan, 2015'te çıkan son albümü Na-Mükemmel'de La-Tar'ın deneysel kullanımlarına yer verdi. Bu yılın MIX Festival'ında da sahne alan Ahmet Aslan, Türkçe ve Zazaca şarkılarıyla dikkat çeken isimlerden biriydi.

- 7 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 7 Yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.
- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.

Bilet fiyatları: 

1. Kategori - 68.00 TL

2. Kategori - 56.50 TL