Eskişehir iş ilanları için tıklayın

Soruları yanıtlayan Başkan Mustafa Akgören, gelecek sezon hedef ne olacak sorusuna, "Ben futbolcularımıza Keçiörengücü maçı öncesinde bir konuşma yapmıştım. Futbolculara dedim ki bugün bu maçta galip de gelseniz, mağlup da olsanız biz önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacağız. Bu sezon ligde kalırsanız bu ligde, küme düşerseniz bir alt lig de şampiyonluğa oynayacağız. Futbolcularımız şu an şampiyonluk psikolojisine hem zihnen hem de bedenen hazır değiller. Zaten şampiyonluk o kadar da kolay bir iş değil. Ne takımlar ne maliyetlerle bunu başaramıyor" cevabını verdi.

Transfer tahtası
Transfer tahtası sorusunu da cevaplandıran Akgören, "İnanın bana benim transfer tahtasını açmak gibi bir niyetim yok. Devre arasında birkaç yönetici arkadaş bu konu ile ilgili çalışmalar yaptı. Hatta bana dediler ki 8-10 dosya hariç sıkıntılı bir dosya yok. Biraz para ile yasağı açabiliriz. Ben ciddiye bile almadım çünkü öyle bir niyetim yok. Çünkü ben bu futbolcuların oynaması istiyorum. Söylesenize bana çok paramız olsaydı bugün bu futbolcuların kaç tanesi forma giyerdi. Çoğu alt liglere kiralık giderdi veya yedek kulübesinde forma beklerdi. Kadroya giremezlerdi kadroya. Onlarca, yüzlerce Eskişehirli çok yetenekli futbolcu forma şansı bulamadığı için kaybolup gitti. Göreceksiniz bu futbolcular çok iyi yerlere gelecek. Tekrar söylüyorum siz bu piranaları 2-3 hafta sonra görürsünüz. Allah rakiplerimizin yardımcısı olsun. Bu çocuklar onlara nefes aldırmayacak. Bir futbolcuya 4 kişi basacaklar. Ben bu kadrodan inanılmaz umutluyum. 

Cemali Sertel ve Mete Kaan Demir’in sözleşmeleri bu sezon sonu sona eriyor. Ve tekrar kiralayabilmek veya alabilmek adına transfer yasağını açmak için uğraşabiliriz. Sırf bu iki ismi alabilmek için tüm gücümü harcarım. İkisini de çok beğeniyorum. Çok da iyi insanlar" dedi.