CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir.net ekranlarında Cihan Yıldırım ve Soner Yüksel’in konuğu oldu. Çakırözer, Eskişehirspor’un durumuna ilişkin görüşlerini paylaştı.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK MUHTEŞEM TARAFTAR
Takım aslan yüreklilikle oynuyor, tebrik ediyorum. Çok zor bir dönemde yönetim sorumluluk üstlendi, yönetimi tebrik ediyorum. Stat yok deniyor, hadi Afyon’a. Kar, kış, yağmur,çamur, güneş, sıcak demeden takıma motivasyon veren Türkiye’ye örnek muhteşem bir taraftar var. Bursa galibiyetinin ise dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bu inançla bu yürekle ligde kalacağımızı düşünüyorum, hepimizin Eskişehirspor etrafında kenetlenmesi lazım. Para yok, stat yok, sadece gençlerle oynuyorlar. Bu takıma güvenen yönetim var, teknik kadro var ve birde muhteşem taraftar var. Bunların etrafında kenetlenmemiz lazım.”

ESKİŞEHİRSPOR’A HERHANGİ BİR KOLAYLIK YOK
Göz göre göre Trabzonspor’a sağlanan nimetleri görüyoruz. Bir takımı bir şehri koruyacağız diye diğer takımları da görmezden gelmek olmaz. Trabzonspor’a nasıl bulunuyorsa Eskişehirspor’a da bulunması gerekli. İktidar kanadının zorlaması lazım, Trabzonspor için bankalar seferber oldu. Ona seferber oluyorsa bizimkine de olsun, bu en doğal hakkımız. Kime gidilecekse gidelim. Birkaç kişinin omzuna yüklenmesin. Bu takımın borçları da var geliri de var. Gelen para haliyle borçlara gidiyor. Birçok anlı şanlı şirket Kızılay’ı kullanarak vakıflara yardım ediyorlar. Eskişehirspor borçlarına ise herhangi bir kolaylık yok. Hangi kapı aşındırılacaksa aşındıralım. Şehirde esnaf her türlü desteği veriyor. Ligde kalırsak ki kalacağız. Herkesin taşın altına elini koyması gerekli. Zor zamanda yönetim takımı devraldı, destek olmamız lazım.

HESABI VERİLSİN
Stadın çürüklüğünün hesabı da bu şehre verilmeli. Hangi mühendislikle yapılmış, açıklasınlar. İnsanlar gönül rahatlığıyla maçlara gitmeli. En ufak bir can tehlikesi varsa hesabı yetkililerden mutlaka sorulmalı.