Eskişehir iş ilanları için tıklayın

Başkan Mustafa Akgören nasıl oldu da Eskişehirspor'a başkan olma düşünceniz ortaya çıktı ve son durumlar nasıl sorularına yanıt verdi.

Akgören bu soruya "Çocukluktan beri kurduğum bir hayalim vardı. Bir gün Eskişehirspor’da başkanlık yapmayı çok istiyordum. O günlerden beri yapabileceklerimin hayallerini kuruyordum. Eskişehirspor’da ilk neleri yapabilirizi düşünüyordum. Başkan olduk, olduk da bu kadar ağır şartlarda göreve geleceğimi o günlerde düşünememiştim. Pişman mıyım, asla. Keşke daha iyi şartlarda, daha iyi bütçelerle görev yapabilseydik ama nasip böyleymiş. Kongre salonunda bir konuşma gerçekleştirmiştim. Kürsüde demiştim ki size gül bahçesi vaad etmiyorum tam tersine dikenleri vadediyorum. Biz dikene katlanmaya her zaman razıyız. Yeter ki, gül kısmı her zaman Eskişehirspor'un olsun. Çok şükür biz bu günlere kadar Eskişehir’de boşuna yaşamamışız. Gittiğimiz her mekanda pozitif karşılıyoruz. Gittiğimiz her yerden eli dolu dönmeyi başarıyoruz. Yönetim olarak nasıl bir sorumluluk altında olduğumuzu biliyoruz Yaptığımız her harekete dikkat ediyoruz elimizden geldiğince sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyoruz ama sosyal medyanın gücünün de farkındayız" cevabını verdi.

Hepsiye en az 3'er yıl sözleşme imzalamak istiyoruz
Sözleşmesi sona erecek olan 14 oyuncu ile ilgili bir çalışma gerçekleştiriyormusunuz sorusunu yanıtlayan Akgören, "Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir basın toplantısında futbolcularımız için Piranalar kelimesini kullanmıştım. Piranalar daha başlamadı. Henüz benim istediğim seviyede değiller. Onları 2-3 hafta sonra göreceksiniz. Altınordu maçında çok iyi oynadılar. Onlara çok güveniyoruz. Hepsi çok kıymetli ve hepsini çok seviyorum. Onlar bizim geleceğimiz.  14-15 kadar sözleşmesi bu sene sonu sona erecek olan futbolcularımız var. Önümüzdeki yıl sona erecek olanlar var. Hepsiyle tek tek görüşüyorum. Hem sözleşme konusunda, hem diğer konularda görüşüyoruz. Aramızda çok iyi bir ilişki var. Bizim acilen bu futbolcularla yeniden sözleşme imzalamanız gerekiyor. Hepsiye en az 3'er yıl sözleşme imzalamak istiyoruz. En kısa zamanda da bunları sonuçlandırmak istiyoruz. Hepsini tek tek yanıma çağırıyorum. Öncelikle Eskişehirspor'da forma giymekten dolayı mutlu musunuz diye soruyorum. Mutluyum demeyen bir futbolcuya yeni sözleşme teklif etmeyeceğiz. Soruyu sorduktan sonra gözlerinin içine bakıyorum. Çünkü gözler yalan söylemez. Ben Eskişehirspor'da oynamak istemiyorum diyen hiç bir futbolcuyla yeni bir sözleşme imzalamayacağım. Bu kulüpte kalmak istemeyen herkes gidebilir. Ama futbolcu gelip de bana ben bu kulüp için elimden geleni yapmaya hazırım derse ben de onunla birlikte sonuna kadar varım. Ayrılmak isteyenlerin hepsiyle de zaten yollarımızı ayırdık. Kadromuzda bulunan bütün futbolcular ben kalıp savaşmaya hazırım diyen futbolculardır. Bu çocukların hepsinin gözleriyle ağızları aynı şeyi söylüyor. Biz öncelikle imzayı gönüllerde arttırıyoruz. Ondan sonra kağıda döküyoruz. Ben çok kısa bir zaman içerisinde bütün oyuncularımızla yeni sözleşmeleri imzalayacağımızı düşünüyorum" dedi.