Kamp sürecini değerlendiren Özer: “Yoğun bir tempoda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımın hepsinin istek, azim ve çabasından memnunum” ifadelerini kullandı.

Özer, günde çift antrenmanla hazırlıkların devam ettiğinin altını çizerek “Kondisyon anlamında özellikle genç oyuncularımıza yükleme yapıyoruz. Fizik, teknik ve taktik çalışıyoruz. Ayrı ayrı olan yetenekleri bu kamp döneminde bir araya getirip, ortaya bir denge, bir sistem çıkarma amacındayız. Kamp başında kalecimiz Alp ve kaptanımız Sezgin talihsiz birer sakatlık geçirdiler. Önceliğimiz her zaman oyuncularımızın sağlığı. Başka bir sakatlık olmadan kamp sürecini tamamlamak tek temennimiz. Ayrıca Kıvanç’ın da takıma katılmasıyla hepimiz moral bulduk. Geçtiğimiz sene oluşturduğumuz kadroyu tutmak, genç oyuncularımıza örnek olabilecek yetenek ve karakterde oyuncularımızın bizimle olması çok kıymetli.” dedi.

Teknik adam kamp programı ile ilgili olarak: “Pazartesi günü Gaziantep FK ile bir hazırlık maçımız olacak. Bu maçlar eksiklerimizi daha net değerlendirebilmek adına bizim için çok önemli. 27 Ağustos’ta yapacağımız antrenmandan sonra 2 gün izin vereceğiz. 30’unda yeniden toplanıp, hazırlıklarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Diğer yandan, yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımda bu sabah yapılan antrenmanda futbolcular, Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde ısınma hareketlerinin ardından kuvvet, çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptılar.

Tedavisi devam eden oyuncular Sezgin ve Alp ise antrenmana katılmadı.