Fabrika Komitesi Görevlisi Kerem Akgören, Medya Grup Başkanımız Cihan Yıldırım’a bilgi verdi. Spor okulunun 12 ay devam edeceğini ifade eden Akgören, şöyle konuştu: “6-15 yaş arası çocukları bekliyoruz. Şu an Tesisler eğitim devam ediyor. Kışın kapalı halı sahalarda olacağız. Şu an neden Tesisler’deyiz. Çocukların Eskişehirspor’un havasını solumasını istiyoruz. A Takımı görsün, abilerini görsün istiyoruz. Eğitimlerimiz başladı…”

GELEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Kayıt için bir tarih olmadığını ifade eden Akgören, “Her dönem kayıt alacağız. Ücretler şöyle… Aylık 200 lira istiyoruz. Girişte 200 lira da malzeme parası alıyoruz. Sonra her ay 200 lira… Kayıt esnasında çocuk seçmiyoruz. Gelen herkese kapımız açık. Çocuklar hem Eskişehirspor’u tanısın hem de sporla iç içe yaşasın, büyüsün. Çocuklarımızı alt yapı hocaları çalıştırıyor. Beğenilen çocuklar yarışmacı gruplara alınacak. 6-7 yaş gruplarını kadın hocalar çalıştırıyor. Hem oyun, hem futbol.”

HAFTADA ÜÇ GÜN, İKİŞER SAAT
Çocukları ailelerin kendilerinin Tesisler’e getirdiğini anlatan Akgören, “Talep olması halinde kent merkezindeki bir noktadan servis olabilir. Şu an eğitimler haftada üç gün. Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 19.00-20.00 arası eğitim var. Okullar açılırsa, yüz yüze eğitim başlarsa hafta sonu iki gün eğitim olacak.”

ESKİŞEHİR’İN ÇOCUĞUNU ESKİŞEHİRSPOR’LU YAPMAK
Akgören, FABRİKA’nın amacını “Eskişehir’in çocuğunu Eskişehirspor’lu yapmak, sporla büyümeleri sağlıklı olmalarını sağlamak. Ve yetenekli olanlarını aramak, taramak” diyerek özetledi.
Akgören, Fabrika Komitesi’nde Cem Ergölen, Özgür Marankoz, İhsan Alp ve Umut Cumalı ile birlikte çalıştıklarını da ekledi.