Bir buçuk ay önce göreve gelen Akgören, Tesisler’de basın toplantısı yaptı. Akgören, şöyle konuştu: “Bu kulüp dilenci pozisyonundan kurtulmalı. Kulübü sürekli isteyen değil kendi kendine yeten hatta kent ekonomisine katkılar sunabilecek bir Eskişehirspor yaratmak zorundayız. Bunun için çalışıyoruz. Toplam beş projemiz var. İkisi bile hayata geçse 180-200 milyonluk borcu hallolacak hatta kasamıza bir kadar da para kalacak inşallah.
Projeleri bitirme aşamasındayız. Projelerimizi önümüzdeki hafta kent yöneticilerinin katılacağı toplantıda sunum yapacağız. Kabul görürse ki kabul göreceğine inanıyoruz tüm kente açıklayacağız. Ve Eskişehirspor’un kurtuluşu için düğmeye basacağız. Davet edeceğimiz kimseden para istemeyeceğiz. Projeler gerçekleşirken de kimseden para istenmeyecek.”

ÜÇ BEŞ AYLIĞINA GÖREVE GELMEDİK
Akgören, bir soru üzerine “Biz üç beş aylığına göreve gelmedik. Üç beş yıllığına, on yıllığına geldik. Hiçbir yere gitmiyoruz. Küme düşme de dahil her türlü sonuca ve senaryoya hazırız. Kulübün kuruluşunda yoktuk ama kurtuluşunda olacağız” diye konuştu.