Mustafa Özer, “Adanaspor maçında bizi Afyonkarahisar’da yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ederim. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Pozisyonlara da girdik ama olmadı. Berabere kaldık. Saha zeminin buz olmasından dolayı üçüncü bölgede istediğimizi yapamadık. Kazansaydık herşey daha güzel olacaktı. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.
Bursaspor bu ligin en kadrolarından birisine sahip. İşmiz hiç kolay değil. Puan ve puanlarla Eskişehir’e dönmek istiyoruz. Rotasyon açısından alternatifli bir kadromuz yok. Zor bir maç olacak. 90 dakika mücadele etmeye çalışacağız.  İyi hazırlanıyoruz.Takımları Bursaspor deplasmanına psikolojik olarak da hazırlıyoruz. Zor bir atmosferde maça çıkacağımızın farkındayız ama üstesinden geleceğimize inanıyorum.
Salı günü çalışmalarımıza başladık. Birbirleri için mevki ayrımı yapmaksızın mücadele etmeye çalışan genç ve istekli bir kadroya sahibiz. Burada bizbize sloganı ile herkes üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Hepimiz işimizi aşk ve sevgi ile yapmaya çalışıyoruz. Sevginin olduğu bir yerde başaranın gelmemesi söz konusu olamaz. 
Erdal Akdari konusunda ben kesinlikle kalmalı raporunu vermiştim. Geri döndüğü için çok mutluyum. Yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Erdal’a da teşekkür etmek isterim. Burada bizimle devam etmek istedi. Bireysel antrenmanlar yapmış ama takımdan ayrı olduğu için çok eksikleri var. Hızlandırılmış bir antrenman ile diğer arkadaşlarının seviyesini yakalamasını sağlamak istiyoruz. Erdal’ın henüz hangi seviyede olduğunu bilmiyoruz. Bilimsel testler uygulayacağız. Hazır hale geldiği zaman birçok pozisyonda görev alabilen bir isim. Erdal’dan en üst seviyede faydalanmak istiyoruz.
Ligde kalmak için 25-26 puan daha toplamamız gerekiyor. Oyuncularımız ve biz taraftarlarımızdan inanılmaz bir destek görüyoruz. Onlar ve Eskişehir kenti için mücadelemize devam ediyoruz.
Kıvanç Karakaş iki gündür takımdan ayrı çalışıyordu bugün takıma katıldı. Afyondaki saha buzlu olduğu için sakatlık olmadan oradan çıktığımız için mutluyuz. Hasta hasta mücadele eden oyuncularız var. Bedirhan Altunbaş’ın bir sakatlığı vardı o da dinlendi ve geri döndü. İnşallah Bursaspor maçına bir eksiğimiz olmadan çıkacağız.
Genç oyuncularımızla çok yakından ilgileniyoruz. Sürekli moral motivasyon aşılıyoruz. Ligin kalan bölümünde her bir oyuncumuza ayrı ayrı ihtiyacımız var" dedi.