Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarına, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde devam ediyor.

Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı asfalt çalışmaları; Zafer Mahallesi Derman Caddesi, Çamlıca Mahallesi Arif Nihat Asya, Uysaler, Veysel, Sokak, Tunalı Mahallesi Merttürk Sokak, Ömerağa Mahallesi Övünme Sokak ve Fatih Mahallesi Uryan, İşçiler, Selimiye, Mert ve Uryan Sokak’ta devam ediyor.

Ekiplerin kilit taş, bordür ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi, Çatalhöyük ve Coşkunay Sokak, Tunalı Mahallesi Merttürk, Kumal ve Bilici Sokak, Ertuğrulgazi Mahallesi Sağlık ve Şanver Sokak, Sütlüce Mahallesi Uluzafer Caddesi, Zincirlikuyu Mahallesi huzurevi çevresi, Ömerağa Mahallesi Öncü Sokak, Uluönder Mahallesi Aydoğdu Sokak, Esentepe Mahallesi Çakar Sokak, Batıkent Mahallesi Araptekke Sokak, Sazova Mahallesi 6972. Sokak yer alıyor.

Üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Mollaoğlu, Beyazaltın ve Zafer Mahallelerinde sürüyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğin belirtiyor.