Medya Grup Başkanımız Cihan Yıldırım, kendisine gelen şikâyetleri sosyal medyada paylaştı. Paylaşımın altına yapılan yorumlar dikkat çekici! Bir yorumda “Aynen öyle abicim carsamba günü babamdan 30 lira almislar gecikme zammi adi altinda hâlbuki sistemsel sorundan kaynakli randevu alamamistik bildiğin soygun resmen” denildi.
Bir diğerinde ise “Randevuları genellikle Sivrihisar ve Bozüyük'e yönlendiriyorlar, bende yakın diye Bozüyük'e gittim araçların çoğu Eskişehir'den gelmişti. Çalışanlar artık dövecekmiş gibi bakıyorlardı, illallah etmişler. Özellikle de muayeneden kalmış araçlara randevu vermeyip başka yerlere gönderiyorlar. Gidilen yerlerde de parayı Eskişehir TÜVTÜRK aldı bedava işi biz yapıyoruz diyorlar. Bu konuyu Bozüyük TÜVTÜRK ile görüşmek lazım Cihan Bey, onlar da teyit edeceklerdir” yazıyordu.
Bir yorumdaki iddia ise “Dogru ayin 20.nde bitti muane randevu aldim 29 na verdi 18 tl gecikme cezasi yazdi” şeklindeydi. Yine “Muayane süresinin bitmesine daha 1 hafta vardı ve 1 hafta boyunca dolu göründüğü için ancak 9.güne verilen randevuya ceza uygulandı! Bu cezalar, randevu alım tarihlerine bakılarak iade edilmeli... Aksi halde önceden randevu vermeden ceza kesen tüvtürk'e idari cezalar uygulanmalı!” yorumu da yapıldı.