TÜGVA İl Temsilciliği pandemi süreci sebebiyle EBA üzerinden uzaktan eğitim gören gençlere yönelik projelerini geliştirmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir'de de 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılı uzaktan eğitimle başladı. Ancak evinde bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğrencilerin de derslere katılım sağlamasını için TÜGVA, Eskişehir İl temsilciliği binasını öğrencilerin hizmetine açtı. İl Temsilciliği binasında  derslik için EBA destek noktası oluşturuldu.
TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, “Bu yılki eğitim öğretim yılı uzaktan eğitim ile başlayarak, kısmi olarak yüz yüze eğitim ile devam ediyor. Evinde interneti olmayan öğrencilerimizin EBA erişimine rahat ulaşabilmeleri için il temsilciliği binamızı kullanıma hazırladık. İl binamızda ortaokul ve lise  öğrencilerimiz uzaktan eğitimlerini takip edebilecekler. EBA destek dersliğimizde bir de danışman öğretmenimiz  öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak için derslikte bulunacak. 
Vakıf binamızda bilgisayar ve sınırsız internet erişimi mevcuttur. Uzaktan eğitim süreci bitene kadar gençlerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak EBA Destek noktamızı kullanabilirler. Tüm öğrencilerimizi Pazartesi günü itibariyle bekliyor olacağız” dedi