Tepebaşı Belediyesi, temiz bir çevre ve gelecek hedefi ile gerçekleştirdiği atık toplama çalışmalarının bilinirliğini artırmak amacıyla mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantıları düzenledi.

4 ayrı oturumda gerçekleştirilen toplantılar ile ilçede uygulanan atık toplama sistemleri, Tepebaşı’nda görev yapan tüm mahalle muhtarlarına tanıtılmış oldu. Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yıllardır ilçede sürdürülen çalışmalar kapsamında belediye yetkilileri, sisteme dair birçok önemli detayı muhtarlara görseller eşliğinde aktardı. Her iki müdürlüğün yetkilileri muhtarlara gerçekleştirdikleri sunumlarda; evsel atıklar, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, tekstil atıkları, elektronik atıklar, atık piller, atık ilaçlar ve atık yönetiminde yaşanan olumsuz durumlarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Muhtarlardan Başkan Ataç’a teşekkür

Düzenlenen bilgilendirme toplantılarına katılan muhtarlar adına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler ve 5 mahalle muhtarı, düzenlenen bilgilendirme toplantılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Ataç da kentle ilgili konularda muhtarlar ile yapılan görüşmelerin ve fikir alışverişinin önemli olduğunu ifade ederek, Tepebaşı Belediyesi’nin mahalle muhtarları ile iletişiminin süreceğini belirtti.